Terhi Ainiala käy mielellään Sortti-asemalla: ”Käytiin viemässä rojua Sortti-asemalle. Puutarhajätettä, puutavaraa, metallia ja muuta rompetta kertyi helposti peräkärryllinen. Jäi muuten vielä seuraavaksikin kerraksi, sillä viimevuotisen remontin jälkiä siivotaan yhä.

Sortti-asemilla käynti on mielihommiani. Kuinka palkitsevaa ja terapeuttista puuhaa! Puhdistaa nurkkiaan ja päästä eroon tarpeettomasta roinasta. Ja sitten Sortti-asemalla lajitella jätteet oikeille lavoille. Viskoa vanhoja laudankappaleita oikein olan takaa. Tyhjentää risu- ja oksasäkkejä risuosastoon, lehtisäkkejä lehtiosastoon. Viedä vanhat maalipurkit ja muut ongelmamömmöt paikoilleen.

Henkilökunta antaa vielä hyvänmielen lisän. Lutvia, rentoa ja asiantuntevaa porukkaa. Ei nipoteta turhasta, mutta annetaan hyvät ohjeet ja neuvot.

Ja entäs sitten nimi! Se on mainio.” (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K:lle)