Matti Mattila otti kuvan kännykällään, mutta samana iltana muistikortti oli vahingoittunut. Yllättäväksi kuan pelastajaksi osoittautui Google+ -sovellus: ”Muistikortti oli vahingoittunut eikä sen sisältöä saanut enää esille. Kohautin olkapäitäni, sillä tiesin, etten menettänyt juuri mitään. Kortti oli nimittäin melkein tyhjä. Hieman harmittelin, kun asemahallissa ottamani kaksi kuvaa katosivat näin bittiavaruuteen. Seuraavaksi yritin formatoida kortin, mutta sekään ei onnistunut. [- – -] Älypuhelimeen asentamani Google+ -sovellus oli ollut asialla ja lähettänyt kuvan automaattisesti kuvakansiooni. Tätä voisi jo kutsua valokuvan ihmepelastukseksi, koska alkuperäiset kuvat tuhoutuivat muistikortin muututtua kelvottomaksi. Kerrankin sosiaalisesta mediasta ja ennen kaikkea sen puoliälykkäästä sovelluksesta oli jotain hyötyä. Kaiken kukkuraksi sain tänään uuden muistikortin Stockan huoltopalvelusta, joten pieni murhe pyyhkiytyi loppujen lopuksi pois päiväjärjestyksestä.” (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K:lle)