GreenWoman iloitsee merkkilaukustaan: ”Minun Chanelistani tulee sitten joskus mummon vintagea, jota lapsenlapset saavat käyttää leikeissään, jos ovat kiltisti ja sallivat mummon nauttia iltapäivän rommit rauhassa..

Oli siis tiedostettu tarve. Tiedettiin missä tarpeen voi tyydyttää. Sitten kuvaan tuli vielä raha, joka saapui yllättäin.Koen erityistä riemua, että tähän luksussijoitukseen rahat tulivat omalla työllä. Maailman merkkilaukuista useimmat ostetaan nimittäin miesten tienaamilla, miehiltä perityillä tai miehiltä saaduilla rahoilla. Minun ei.

Chanel saapui hyppysiini viime viikolla. Tällä viikolla sitä on testattu jo neuvottelupöydissä. Onko kukaan huomannut, että olallani kulkee aito Chanel? Tuskin. Ja se ei ole se pointti. Minä tiedän, mitä minulla on.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)