Nollavaimo on ilahtunut uudesta BaByliss-hiustenleikkuukoneesta: ”Hieno vekotin ! Kyllä on kymmenessä vuodessa tekniikka kehittynyt ja muotokin uudistunut virtaviivaisemmaksi. Jatkossa on taas helppo leikata hiuksia ja edulliseksikin se tulee, kun kone ei maksanut kuin yhden parturikäynnin verran: 23 euroa. Joku näppärä voisi nyt laskea, kuinka paljon on pelimerkkejä säästynyt, kun Isompi on käynyt vain kerran elämässään ’oikeassa’ parturissa ja Pienin ei kertaakaan. Pitkä penni se kumminkin on. Tiistaina Isompi ihmetteli, kun koulukaverinsa ”juoksevat koko ajan parturissa”. Hän antaa mielellään meikäläisen leikata hiuksensa. Ei tarvitse lähteä erikseen ’juoksemaan parturiin’ ja saa sellaisen kuin haluaa eli lyhyen tukan. Ja tähän loppuun tiedoksi, että olen ns. itseoppinut parturi. Harjoittelemalla ja kokeilemalla olen oppinut leikkaamaan muunkinlaisia malleja kuin se millin siili.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle: tekstissä kehutaan myös mm. Riekerin sandaalit ja Guess-rannekello)