Project Maman Katjan korpeaa naistenlehtien jokakeväinen ”Löydä tyylisi!” -hehkutus: ”Paljastankin nyt sen oman tyylini salaisuuden. En shoppaile. Koska kiire, kestävä kehitys ja paskat valikoimat. Ostan vaatteeni niistä parista paikasta, jotka Helsingistä tiedän tarjoavan jotain kaltaiselleni konttorirotalle. Sesonkini eivät vaihdu kaksi kertaa vuodessa vaan noin viiden vuoden välein. Ja tämä on ihan tietoinen valinta eikä mikään löytämisongelma.

Olen ihan mielelläni tavallinen. Etenkin jos ollakseen tyylikäs on pidettävä paljettimekkoa ja ruusukuvioisia sukkiksia ihan perustiistaina ja yhdistettävä salihousut pinkkiin kauluspaitaan. En kritisoi niitä, jotka näin haluavat tehdä. En vain halua, että tyylini katsotaan olevan kateissa, jos itse valitsen toisin.

Vain kasvukausi, riesling ja mustarastas ovat kevään trendejä, jotka oikeasti kannattaa ottaa haltuun.” (Mari Koo)