kutsplus

Kulutusjuhla ei ole kovin usein saanut ehdotuksia siitä, että ottaisimme veloituksetta jonkun tavaran tai palvelun käyttöön ja arvioisimme sitä. Mutta nyt napsahti tarjous, johon päätin tarttua. Nimittäin uuden julkisen liikenteen palvelun eli Kutsuplussan käyttömahdollisuus.

Olin jo ennen ehdotusta kiinnostunut palvelusta, koska ajattelin, että se voisi sopia liikkumiseen joissakin tilanteissa yksivuotiaan kanssa.

Niinpä lähdin lapsemme kanssa testiajolle viime maanantaina. Valitettavasti testi ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, sillä kyytimme saapuminen myöhästyi varttitunnin verran.

Itse matka Viiskulmasta Viikkiin taittui miellyttävästi. Myös palvelun käyttö sujui ongelmitta, koska olin perehtynyt siihen varsin hyvin jo ennen ensimmäistä tilausta. Muutoin se olisi voinut tuntua monimutkaisemmalta.

Takaisin kotiin ei päästy Kutsuplussalla, sillä toistaiseksi palvelu liikennöi toistaiseksi iltaisin vain klo 18.30 asti.

Omalla rahalla Kutsuplussan käyttö voi jäädä vähäiseksi. Mutta tämän markkinointikuvien kautta sain käytettäväksi useita Kutsuplus-reissuja, joten eiköhän perheemme talven aikana kyläile tai muuten hurauttele kyseisellä kulkumuodolla.

Koko Kutsuplus-testin kokemukseni voi lukea Kutsuplusblogista.

Kuva: Kutsuplus