Kulutusjuhla

Seerumilla 71 prosenttia lisää volyymia tisseihin?

Karkkipäivän Sanni hämmästelee 35 euron hintaista seerumia, jonka luvataan kohottavan povea: ”Seerumin sisältämä kasvipohjainen kompleksi koostuu mangostanista, kvittenistä ja merilevästä. 28 päivän jälkeen rintojen volyymin luvataan kasvavan jopa 71%.

Siis mitä?? Miten tällaista voidaan luvata? Hyvänen aika, jos jollain hedelmä- ja leväuutteilla saisi oikeasti kohotettua rintaa, niin sehän olisi jo kaikkien tuntema tieteellinen breakthrough ja kilpailisi kirurgisten toimenpiteiden kanssa..! Miettikää – 35 eurolla saisi 71% lisää volyymiä tisseihin! Jos tämä tuote toimisi, hinnassa olisi varmaan pari-kolme nollaa perässä!” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Löysin Talikan saksankieliseltä kotisivulta aivan erilaisen tuoteselosteen tuosta tuotteesta. Yritin lähettää kommentin ja linkin, mutta sain vastaukseksi, että olisin muka jo aikaisemmin lähettänyt saman kommentin. Tässä siis uusi yritys. http://www.ausliebezumduft.de/talika-bust-serum-2-130.html (Google kääntää.)