Kulutusjuhla

”Kaupan omat kosmetiikkatuotteet mieluiten hajuusteettomina”

Ilona haluaa luottaa siihen, että edullinen markettikosmetiikka on tuoksutonta. Nyt kaupan hyllystä tarttui mukaan väärä valinta: ”Tämän voiteen tuoksu nimittäin tuo mieleen lähinnä käyneen mansikkamehun – Fresitan, jos välttämättä haluaa nähdä asian näin. Ja vaikka kiltisti juon Fresitani jos joku sitä tarjoaa, se ei ole valintani tuoksuksi jota kannan mukanani ainakin pari tuntia päivästä.

Kaiken huipuksi tuubi väittää perspuolellaan tuoksua ”miedoksi”. Mitä ne oikein vetävät siellä K-ryhmän markkinoinnissa? Ainakin kolme askia tupakkaa päivässä.

Veikkaan, että tässä rasvassa ei arganöljyä ole kuin pisara, sen verran edullinen se on (muistaakseni viitisen euroa). Sen sijaan voiteessa on karitevoita, mikä on ihan ok (kai), ja selittää entistä imelämmän tuoksun. Miksi tätä ei laitettu etupuolelle, en tiedä. Ehkä arganöljy on muodikkaampaa. – – – Samasta paikasta terveisiä Pirkka-kosmetiikan tekijöille. Te ette nyt oikein ole hiffanneet tätä: kaupan omat tuotteet eivät haise miltään, niissä on korkeintaan samoja juttuja kuin Tummelissa ja ne voi napata kärryyn miettimättä muuta kuin tarjousmakkaraa. Ne eivät haise eivätkä sisällä happoja. Oletan että korjaatte asian. Kiitos.” (Mari Koo, kiitos linkkivinkistä Kaisa K)

1 Comment

  1. Hassua, mutta en ole koskaan ajatellut, että kaupan omien merkkien kosmetiikan tulisi olla tuoksutonta. Eli tämä ei ole mikään kaikkien jakama käsitys…