Ilkka on tullut alunperin mukaan Kulutusjuhlaan teknisenä tukihenkilönä ja on edelleen vastuussa Kulutusjuhla-blogin ylläpidosta ja visuaalisesta ilmeestä.

Kuluttajana Ilkassa on piirteitä, jotka ovat jonkilaisen epämääräisen mies-stereotyypin mukaisia: varsinkaan vaatteiden shoppailu ei juuri innosta, vaan kaupasta mennään nopeasti hakemaan se mitä tarvitaan. toisaalta ihan mikä tahansa kolttu ei kelpaa, joten vaateostoksilla käyminen on useimmiten Ilkasta hieman turhauttavaa. Tietotekniikasta ja valokuvaustekniikasta hän ymmärtää jonkin verran ammattinsa ja harrastustensa vuoksi, ja asioi melko paljon nettikaupoissa. Kulttuuripuolen kuluttamisen keskeisimpiä elementtejä ovat elokuvat ja musiikkikeikat.

Ilkka arvostaa kädentaitoja: tekijän kädenjälki saa mielellään näkyä lopputuotteessa. Hän ei laske kaupassa joka senttiä eikä rasvagrammaa, ainoa elintarvike, jonka hintahaarukka on hyvin mielessä, taitaa olla keskioluttuoppi ravintolassa 🙂 Kaljamahan kertymistä Ilkka pyrkii hallitsemaan sulkapallon ja pyöräilyn avulla. Hän on myös innokas harrastelijavalokuvaaja ja laiska oman bloginsa päivittäjä. Hyvän ruuan ja espresso-kahvin valmistaminen ovat myös lähellä Ilkan sydäntä.

Ilkka on valmistunut filosofian maisteriksi Helsingin yliopiston Tietojenkäsittelytieteen laitokselta 10 vuoden ainejärjestöpainotteisen opiskelurupeaman jälkeen vuonna 2004, ja työskentelee nykyisin teknologiajohtajana perustamassaan paikkatietoalan ohjelmisto- ja konsultointiyrityksessä nimeltä Spatineo Oy. Muista työhön ja ammattitaitoon liittyvistä asioista löytyy lisää tietoa Ilkan LinkedIn-profiilista.