On aina hauskaa ennakoida, mitkä asiat, tuotteet tai tyylisuunnat mahtavat nousta seuraavaksi pinnalle. Minä en valitettavasti hallitse tätä kovin hyvin, vaan tulen jälkijunassa: en olisi esimerkiksi arvannut, että sudokuista tulee niin suosittuja kuin ne nyt ilmeisesti ovat. Mutta heitänpä nyt muutaman näkemykseni siitä, mikä mahtaa olla in.

Slaavilaisuus tuntuu olleen nousemassa jo pidempään, joten luulisi, että se pian toden teolla rynniin niin sisustamiseen, pukeutumiseen kuin ruokiin. Pietari matkakohteenakin on kasvattanut suosiotaan, ja kuulemani mukaan esimerkiksi matkatoimisto Zerkalo järjestää varsin hulvattomia (ja edullisia) reissuja siihen suuntaan.

Lisäksi olen nyt nähnyt vesipiiputtelun pulputuksen (ilman mitään kannabista siis), ja se on myös ilmeisesti jo jollain lailla trendikästä ainakin Helsingissä. Pian vesipiippuja varmasti saa vuokrata useammassakin baarissa. Ja viinapuolella sitten naukkaillaan absinttia.

Koska erikoiskahvit ovat jo vanha juttu, niin erikoisemmat teet valtaavat yhä voimakkaammin jalansijaa. Ja tummaa suklaata syövät jo melkein kaikki, joten Fazerin sinisen valta-asema horjuu. Liikuntapuolella jokainen tietysti tahtoo kokeilla curlingia.

Muista blogeista:

Passissa kaivataan suomalaisia shoppailublogeja. Petja kirjoittaa, kuinka tärkeää on muilta kuultu informaatio ostopäätöksiä tehtäessä. Just sopivasti linkitti Felixin ”juhlaetuketsuppiin”.