Kulutusjuhla

Kulutuskokemuksia tältä kuukaudelta

Paras uusi tuote taloudessa:

Pirkan Rukiinen pähkinäjukurtti. Loistava ja terveellinen valinta isossa 400g purkissa. Tällä viikolla ainakin Kampin K-kauppa on tarjonnut tuotetta 0.79e hintaan.

Pahin virhekululutus:

K-kaupasta ostettu kertapakattu ”omenahillojuoma”. Kun Amerikassa kieltävät ilmeisesti limuautomaatit kouluissa, niin markkinoille tupsahtelee jos jonkinlaisia korvaavia tuotteita. Tämä sose oli sellaisessa pussissa, josta se pursotettiin suuhun ja hintaa oli euro. Hyi kamala minkä makuista.

Kohteliain korvaus:

Atrian lihamakaronilaatikko oli kovin jänteistä. Reklamaatioon vastattiin nopeasti sähköpostitse ja perään lähettiin kohtelias kirja, jossa selitettiin virhe ja pahoiteltiin. Mukana oli 8e lahjakortti Atrian tuotteita varten.

5 Comments

 1. Tuo minun nimeäni ylpeästi kantava pähkinäjukurtti tuli kaupasta mukaan aiemman blogimerkintäsi innostamana.

  Kiitos vinkistä, sillä se on suunnattoman herkullista!

  Pakkauskoko on vain hieman ongelmallinen: Syödäkö kerralla kaikki vai ei?

 2. Itseasiassa nyt vasta muistin, jukurtti oli mainittu Pintiksessä (tai Mari muisti). Se oli Noumann, joka oli kirjoittanut aikaisemmin tuosta jukurtista. Kappas. Noh, nyt olen itsekin ihastunut tuohon.

 3. Minä ja minun muistini. Yhdistelen aina kovin luovasti ihmisiä ja viestejä keskenään, mutta tuskin siitä on haittaa silloin, kun kyse on mukavasti asioista.

  Mutta kunnia sille, jolle se kuuluu. Siispä kiitos Noumann. 🙂

 4. Tuo Pirkan rukiinen pähkinä on varsin loistavaa jogurttia. Ihastuin kyseiseen tuotteeseen kesällä Virossa reissatessani, ja kuinka silmäni laajenivatkaan kun löysin tuon herkun kotimaisen kaupan hyllyltä. Tuo Pirkka-jogurtti siis on virolaista alkuperää, ei suomalaista. (kuten eivät monet muutkaan Pirkka-tuotteet, vaikka kansalla tuntuu olevankin päinvastainen käsitys).

  Tarkempi tutustuminen virolaisiin maitotuotteisiin oli avartavaa, ne ovat järjestäen suomalaisia paremman makuisia ja ilmeisesti parempilaatuisiakin. Monesta lähteestä olen kuullut huhua siitä, että virolaiset maitotuotteet saattavat sopia myös henkilöille jotka saavat kotimaisista maitotuotteista lieviä oireita. Itse en osaa ottaa siihen kun moisia ongelmia ei ole, kannattaa varmaan kokeilla itse.

  Ainiin, ja kysymykseen syödäkö kaikki kerralla, ei liene kuin yksi vastaus. Kertaakaan en ole tarvinnut sitä kätevää kantta…

 5. Rukiinen jogurtti oli ihastuttava löytö, kun siihen syksyllä törmäsin. Mahtavan täyteläinen maku! Ja jos tekee mieli jotain hyvää mutta ei raaski/tahdo ostaa suklaata, tämä on todella hyvä vaihtoehto. Maukasta mutta myös terveellistä!

  Ehdottomasti suosittelun arvoinen.

  ja jos on pakko sanoa jotain pakkauskoosta, niin sanoisin että se on hieman pieni…;)