Kulutusjuhla

FON tukiasema

”Haluatko ilmaisen WLAN-tukiaseman? FON antaa ilmaisen tukiaseman jouluaattoon asti jokaiselle Suomessa, Tanskassa tai Ruotsissa asuvalle, joka semmoista heiltä pyytää.” Näin kertoo Janne.

3 Comments

  1. Mulla on tuollainen myös, maksoin siitä muistaakseni 5 euroa + postikulut. On toiminut mainiosti. Ja noi nyt jaettavat taitavat sitäpaitsi olla uusi ja viehättävämpi malli, mulla oli vielä vanhaa mallia, joka ei ollut läheskään noin nätti.

    Fonin asiakastietosivut ovat olleet vähän rasittavat, koska ne eivät ole hyväksyneet mitään Suomessa sijaitsevaa osoitetta, mitä niille keksin tarjota, eikä oma tukiasemani siksi näy niiden Google Earthin päällä pyörivässä tukiasemakartassa. Muuten ei ole ollut ongelmia.

  2. ADSL-yhteyteni sopimusehdoissa lukee näin: ”Asiakkaalle ei ole missään muodossa oikeutta jakaa yhteyttä edelleen kotitaloutensa ulkopuolelle.” Ei siis käy tuo Fon, ellei ryhdy kansalaistottelemattomaksi. Tuskin palveluntarjoaja tuota huomaisi 🙂

    Toisaalta en kuitenkaan halua pitää ADSL-modeemia, Ethernet-kytkintä ja WLAN-reititintä päällä jatkuvasti. Sähköä kuluu, eikä se ole ilmaista. Ja minullahan on jo yksi WLAN-reititin, toista ei tarvitse, vaikka ilmaiseksi saisikin.

  3. Fon on kuitenkin tehnyt erillissopimuksia laajakaistaoperaattorien kanssa. Wikipediassa tarjotaan listaa Fon-myönteisistä operaattoreista – Suomen osalta se näyttää ainakin aika kattavalta.