Kulutusjuhla

Ideapark ja nettikauppa

Lempäälään avattu Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Ideapark keräsi avajaispäivänään perjantaina 45 000 kävijää. Erkka ihmettelee Ideaparkin kävijätavoitteita ja toteaa itse siirtyneensä viimeisen vuoden aikana tekemään yhä enemmän ostoksia netistä.

3 Comments

  1. Ostan netistä niin paljon kuin mahdollista. Ruokakaupassa käyn 1 x vkossa. Ostain ruuatkin netistä, mutta vielä ei ole riittävästi kilpailutusta – Liiteri nettiin, heti minä ainakin ostoksille!

    Ja halveksun äärimmäisesti kalliin vapaa-ajan viettoa jossain hemmetin Idioottiparkissa. En mene kuin äärimmäisessä hädässä johonkin kauppakeskukseen, en, en, en…

  2. Itse nautin suunnattomasti Ideaparkista. Kaikki liikkeet saman katon alla, tulee hyötyliikuntaa kilometrien kävelylenkin myötä ja tuolla on monta pienempää mielenkiintoista firmaa, joita ei löydä normaalisti keskustan kivijaloista ellei tiedä jo ennalta mitä etsii.

    Netistä on vaikea ostaa sohvaa tai sisustustarpeita, ellei niitä pääse ensin hieman hipelöimään.

  3. Kyllä minä olen osanut soffan netistä, siis tavallaan. Intrasta, kuvan ja mittojen perusteella. Erinomaisen hyvä, ollut jo 6 v. käytössä, vuodemekanismi on mahtavan hyvä nukkua ja on vieläkin aika siisti… ;D Kannatti!!! Ja hyötyliikunta on minulle myrkkyä, koska on fibromyalgia ja nilkat kestävät hiinä-ja-hiinä kävelyn pysäkille, jonne on 200 – 300 m. Että näin me jotkut. Sitäpaitsi – ei ole autoa, eikä tule. Ei myöskään kavereilla. Jos menisin lähimpään Jättimatkettiin, matka maksaisi hinajaa, tuskin on sen väärti!