Kulutusjuhla

Lasit netistä vai kaupasta

Sami pohtii Pinserissä, kannattaako silmälasit ostaa kaupasta vai tilata netistä. ”Verkkokaupoissa myydään silmälaseja hinnoilla jotka ovat vain murto-osa optikkojen hinnoista. Huijausta? Ja kuka huijaa – nettikauppa vai optikko?”

2 Comments

  1. Ruotsista (favoptik) tilatut lasit ovat palvelleet hyvin; uusi yritys jenkkiläisen firman kautta osoittautui huonoksi ideaksi. Lisää juttua blogissani.

  2. Toi Ruotsin kauppa on ollut tosi hyvä; minä, kaveri olemme jo tilanneet ja tilaamme vastakin. Seuraavaksi tilaan pojalleni ja nimenomaan täältä favoptikista. Erittäin hyvä ja nopsa palvelu, maksu euroissa Handelsbankeniin ja maksuaikaakin on reilusti. Klasit kestävät hyvin eikä ongelmia ole ollut – ei myöskään tuttavalla joka suositteli eikä heillä, joille olen suositellut. Sivutkin ovat suomeksi/på svenska/in english! Eli ihan hyvää laatua – 49 euroa sisältäen kotelon, kiilotussäämiskän, rilliruuvarin erilaisine päineen sekä tietty sangat ja linssit! Oikke hyvä mikä kiittäen mainittakoon!