Kulutusjuhla

Hyvää palvelua juoksijan kaupassa

Lenkkeilyä harrastavana olen oppinut arvostamaan hyviä, hölkkäpolulle sopivia varusteita. Näiden hankintaan mainioksi paikaksi on Helsingissä osoittautunut 4Runners -kauppa.

4Runnersin ehdoton valtti on asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Hinnalla ja valikoimalla kauppa ei aina pärjää noille urheilukaupan suuremmille tekijöille, mutta toisaalta niukempi valikoima jopa helpottaa ostopäätöstä.

Olen osallistunut erinäisiin kenkäfirmojen ”testauksiin” urheilukaupoissa kampanjoiden yhteydessä, mutta ehdottomasti parhaat kommentit jaloistani ja niihin sopivista kengistä olen saanut 4Runners’in juoksumatolla pompittuani. Eikä tarvinnut jonottaa ja odotella vuoroaan matolle kuten noille ns. juoksuklinikoilla.

Kyseinen kauppa tarjoaa mahdollisuuden liittyä kanta-asiakkaaksi, jolloin sähköpostiin napsahtelee tietoa tarjouksista. Nyt kävin tämän ansiosta ostamassa itselleni Puman Thiella goretex -lenkkarit 59 euron hintaan Helsingin vetistä talvea ajatellen (nämä odottavat vielä testausta, joten en voi sanoa, toimivatko lopulta jalassani toivotulla tavalla).

4Runnersilla on Helsingissä kaksi myymälää: Erottajalla isompi ja Kampin kauppakeskuksessa pienempi.

4 Comments

 1. Hei!

  Kerroithan nuo hienot kommentit myös kehujen kohteelle, kaupalle ja sen henkilöstölle! 🙂

 2. Lähetin tiedon tästä kirjoituksesta firmaan sähköpostilla, joten toivottavasti kehut tavoittivat kohteensa 🙂

 3. Ostin 4Runnersilta kengät, joista lähti ulkopohjan liimaus irtoamaan kengän pohjasta. Myyjä otti tuotteen vastaan ja oli sitä mieltä, että korjattavahan tuo on, eikä noin saisi käydä. Tänään kyseisen kengän maahantuoja, joka ilmeisesti pyörittää myös näitä 4runners-liikkeitä, soitti ja sanoi minun saivartelevan asialla ja tuo yhdestä kohtaa repsottava ulkopohja ei kuulemma vaikuta kävelyyn mitenkään. Hänen mielestään kengän korjaaminen olisi siis turhaan, kun se ei tunnu erilaiselta kävellessä?!

  Tämä kyseinen henkilö suutahti, kun sanoin, että tottakai se pitää korjata. Käytös oli puhelimessa hänellä todella törkeää, josta minä tietenkin suutuin.

  EN MISSÄÄN NIMESSÄ SUOSITTELE KYSEISTÄ 4Runners-kauppaa kenellekään. Reklamaatiotilanteessa joutuu asiansa puolesta tappelemaan, jotta asia hoituu.

  Nyt kenkä on kuulemma suutarilla sitten liimattavana… saa nähdä kauanko nämä 90 euron kengät kestävät sen jälkeen..

 4. Satu, ikävää, että olet joutunut tuolla taalla vääntämään asiasta. Myyjähän siis sentään oli puolellasi, valitettavaa, ettei maahantuoja ole sitten ollut samoilla linjoilla. Pysy tiukkana vaan, jotta saat riittävän laadukkaat kengät. Lenkkarin ulkopohjan liimaus vähäisen käytön jälkeen on käsittääkseni selvä tuotevirhe, eli ei siinä pitäisi olla mitään vänkäämistä.