Kulutusjuhla

Huonoa houstingia

Schizo-Janne lyttää hosting-palvelun ja huomauttaa yrityksen maineen menetyksestä: ”- – – asialla on taas kerran INT2000. Yrityksen säheltäminen alkaa olla jo legendaarista. Yrityksellä on tietenkin isojakin asiakkaita. Minä en kuitenkaan lähtisi koomaamaan näin päin vittua asioita blogien kohdalla. “Word-of-mouth” markkinointi ei näillä keinoin ota tuulta purjeisiinsa. Yrityksen hostausta ei voi suositelle kenellekään.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Ohoh. Yhden ainoan tuttavan tunnen, jolla on yrityksensä sivut hostattuna int2000:lla. Hän ei ole (ainakaan julkisesti) valittanut palvelun toimivuudesta. Itse olen luottanut Oulanka Networksiin, josta olen tilannut myös omille asiakkaille domain-forwardointeja ja webhotellipalveluita. Aina on palvelu ollut nopeaa ja erittäin ystävällistä. Verorahat tietysti jää Suomen valtiolta saamatta kun yritys on kirjoilla jossakin maailman turuilla. Tämähän on tietysti eettisesti huono valinta.