Kulutusjuhla

Huonoa houstingia

sunday 21. januaryta 2007 klo 10.44 kirjoittajana Mari Koo

Schizo-Janne lyttää hosting-palvelun ja huomauttaa yrityksen maineen menetyksestä: “- – – asialla on taas kerran INT2000. Yrityksen säheltäminen alkaa olla jo legendaarista. Yrityksellä on tietenkin isojakin asiakkaita. Minä en kuitenkaan lähtisi koomaamaan näin päin vittua asioita blogien kohdalla. “Word-of-mouth” markkinointi ei näillä keinoin ota tuulta purjeisiinsa. Yrityksen hostausta ei voi suositelle kenellekään.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Huonoa houstingia”

  1. Matti says:

    Ohoh. Yhden ainoan tuttavan tunnen, jolla on yrityksensä sivut hostattuna int2000:lla. Hän ei ole (ainakaan julkisesti) valittanut palvelun toimivuudesta. Itse olen luottanut Oulanka Networksiin, josta olen tilannut myös omille asiakkaille domain-forwardointeja ja webhotellipalveluita. Aina on palvelu ollut nopeaa ja erittäin ystävällistä. Verorahat tietysti jää Suomen valtiolta saamatta kun yritys on kirjoilla jossakin maailman turuilla. Tämähän on tietysti eettisesti huono valinta.

Kommentoi