Kulutusjuhla

Toimiva huuliherpeslaastari

Mantai kehuu Compeed-huuliherpeslaastarin: ”Loistotuote joka ihan oikeasti on ominaisuuksiltaan sellainen kuin väittää olevansa. Vaikka monesta asiasta kitisenkin, tällaisilla pienillä hyvillä asioilla minut on ihan helppo pitää tyytyväisenä.” Lisäksi Maanantaissa kerrotaan samalla, että maistiaiseksi saatu Maggin Indian Chicken Soup on sitä tasoa, ettei siitä maksaisi: ”ei ihan huono tuote, mutta ei kovin hyväkään. Käyttöliittymä ontuvahko.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Kiitos maininnasta – saivartelisin vain sen verran että ’nimeni’ on HH, ei Mantai. 🙂

  2. Joo, olen aiemmin käyttänyt susta nimeä HH, mutta en nyt nähnyt sitä enää missäään blogissasi, joten otin sitten Last.fm:n käyttäjänimen 🙂
    Sori!

  3. No hätä. Eipä se siellä tosiaan missään näy, paitsi satunnaisissa kommenteissa. Itsekin vasta tajusin…