Kulutusjuhla

Raitiovaunulle korvaaja

Joskus raitiovaunuliikenteessä saattuu ja tapahtuu. Välillä 30 min. odotteluun on ihan syynsä. Ihmetyttää kuitenkin, että raitiovaunupysäkeillä ei ole mitään ohjeita miten matkan voi korvata hätätapauksessa. Ainakaan minä en tiedä miten Kurvista pääsee Manskulle muuten kuin 8:lla. Olisikohan mahdollista saada pysäkkien karttaan myös bussilinjoja. Siinä suutuspäissäni en tajunnut katsoa olisiko pysäkillä puhelinnumeroa, josta voisi kysyä korvaavaa matkatapaa.

3 Comments

  1. Aamun hesarissa taisi olla jotakin juttua kamerakännyköihin ladattavista reittitiedoista/kartoista. Luin vähän puolihuolimattomasti päästyäni kamerakännykkä-sanaan, sillä itsehän omistan vain tavallisen luurin.

  2. Marjut kirjoitti eilen tuosta Mariannen mainitsemasta aiheesta.

  3. HKL:llä on Omat Lähdöt -sovellus joka ei vaadi kamerakännykkää. Tuo kamerakännykkäuutinen on uudesta ominaisuudesta, joka kylläkin on aika turha (enemmän asiasta kirjoitin omalle sivulleni). Itse en ole Omia lähtöjä käyttänyt mutta sen kautta pitäisi löytyä tieto aikatauluista.

    Myöskin YTV:n Reittioppaan mobiiliversio on kätevä hakemaan vaihtoehtoisia reittejä.