Kulutusjuhla

Verkkokauppa.comille kiitosta

Nick kiittelee Verkkokauppa.com:ia ostettuaan sieltä MP3-soittimen: ”Heti tilauksen mentyä sisään, sain postin henkilöltä. Ja vaikka se tietysti on automatisoitu postitus, niin kun siinä on sinun asiakaspalvelijasi nimi präntättynä, tuntuu se heti paljon paremmalta kuin ne geneeriset Tilauksesi on vastaanotettu -kuittaukset.” Myös toinen tuote löytyi helposti: ”Tänään kun minä ummikkona langattomista verkkovekottimista mitääntietämättömänä astelin palvelutiskille, sain noin 20:ssä sekunnissa käteeni lapun jonka kanssa sopi mennä noutotiskille.” (Mari Koo)

5 Comments

 1. Verkkokaupan palvelu toimii, jos tietää mitä on ostamassa. Heillähän ei ole myyjiä kiertämässä liikettä ja auttamassa asiakkaita. Jotain voi kysyä tiskiltä, mutta parasta on, jos tietää mitä ostaa. Varastointi ja logistiikka toimii ja niistä asiakkaalle tiedottaminen.

 2. Paitsi jos tilattua tuotetta ei juuri nyt ole varastossa, saa sen odottelusta huomautuksen useamman kerran viikossa. Viikosta toiseen.

 3. Ei ole kiertäviä myyjiä ei, mutta palvelutiskiltä saa kyllä neuvovaa palvelua. Ainakin minä ja minua edellä oleva asioija sai. Tosin myönnän että minä kyllä tiesin mitä olin ostamassa, noin periaatteellisella tasolla.

 4. Mutta mitään kattavia laite-esittelyitä et helposti saa… 😉

 5. verkkokauppa.com on tietotekniikka-ostoksissa mun TOP2-listalla. Erityistä plussaa moneen kivijalkapuljuun on pitkälle iltaan olevat aukioloajat jolloin heräteostoksia voi tehdä vielä iltasellakin. Myös lauantaina auki toisin kuin moni pienempi liike. Sekä tietenkin sijainti – metroaseman välittömässä läheisyydessä.

  Se on kyllä totta että verkkokauppa on ehkä enemmän harrastajan myymälä kuin ihan ummikon, johtuen juuri palvelusysteemistä. Alan harrastaja joka valmiiksi etsii haluamansa tuotteen ja ottaa selvää ko. tuotteen ominaisuuksista ja käyttökokemuksista vaikkapa netin kautta, taitaa olla aika ihanneasiakas verkkokauppa.com:lle.

  Miinusta tulee ehkä siitä että listoilla pidetään aika paljon tuotteita joiden saatavuus on pyöreä nolla ja toimitusaika pitkä tai toimitusta ei pystytä järjestämään ollenkaan.

  Näyttää tietenkin hienolta kun voi rehvastella isolla valikoilmalla, mutta yhtälailla tuntuu verkkokauppakin turvautuvan enemmän maahantuojan tukkuvarastoon kuin omaansa.

  Muuten voin kyllä suositella lämpimästi – myös nettitilaus on kivutonta ja ongelmia ei ole koskaan itselläni ollut vaikka kuukausittain siellä asioinkin.