Kulutusjuhla

Spammia puhelimitse

Aamun ensimmäinen puhelu tuli jo kello 8:40. Monotooninen naisääni kertoi mahdollisuudesta tilata boksereita (kahta eri mallia). Testikappaleet saisi kuulemma postimaksujen hinnalla. Joku juttu tähänkin on haudattuna. Yleensä ne tilaukset sitten jatkuvat, jos niitä ei peru erikseen. Vähän kuin kirjakerhot. Tästä en tiedä enempää, mutta ei tullut kauppoja. Toivottavasti eivät soittele jatkossa.

2 Comments

 1. Sain samanlaisen puhelun, itsekin aamuaikaan. Nainen kuulosti täysin elämänhalunsa menettäneeltä – asia, mikä ei kamalasti ihmetytä ottaen huomioon soittamisajankohdan ja työn luonteen. Olisin pitänyt rohkaisevan puheen siitä, miten sitkeys palkitaan ja elämä voittaa, mutta pelkäsin, että siitä olisi alkanut vuosien mittainen postibokserikierre, jonka katkaiseen ei pystyisi kukaan muu kuin Hannu Karpo.

  Ajatus Karposta, karvalakista ja poronpaistista taas oli aamu-uniselle miehelle sen verran paljon, että sopersin puhelinmyyjälle nopeat hyvästit, katkaisin puhelun ja ryömin takaisin peiton alle katselemaan painajaisia virttyneistä pappakalsareista.

  Jyrkkä ei puhelinspämmille.

 2. Mjoh.

  Ahistaa lässytys, länkytys sekä ”ilmaisista lahjoista” puhuminen ensimmäisen 5 minuutin ajan siten, ettei vielä ihan varma edes mistä on kyse.

  Sen sijaan jos joku esittelee tuotteen fiksusti, nopeasti, kertoo hinna ja edut/hyödyt mitä sillä saan, niin en pane pahakseni. Päätän sitten ihan itse, että tarvitsenko vai en. Kiitos kuulemiin.

1 Pingback

 1. digital-glamour.com