Kulutusjuhla

Blogaajat myyvät

Blogaajat myyvät itselleen tarpeettomaksi käynyttä omaisuuttaan: Ilkka kauppaa Huuto.netissä kameralaukkuaan ja Turisti ottaa vastaan tarjouksia kolmimastoisesta. (Mari Koo)

3 Comments

  1. Olisikin sellainen kolmimastoinen, eikä vain kolmiomasto. 🙂

  2. Ai, niissä on jotain eroakin? 😀
    Tämän siitä saa, kun ei ole asiantuntija, pitäisi pysyä kokonaan poissa vändaamasta tai jostain…

  3. Tämä täällä taas tahtoisi ostaa kohtuullisen uuden läppärin edukkaasti. Voisi tarjota meiliini teknisine tietoineen. Pitäisi pyöriä ja olla mukana Windows-XP ja ainakin Office-paketti. Kotikäyttöön eli akkua ei tarvita. Muuten tarvitsisin siis tekniset tiedot eli liitännät yms. Jos jollakulla olisi ylimääräinen, olisin äärettömän kiitollinen – opiskelu on pääasiassa etäopiskelua eikä tämä koneeni pyöritä em. ohjelmia…