Kulutusjuhla

Elisan tarjouksia tietylle porukalle

Kari kuuli Elisan laajakaistatarjouksesta ja kyseli itselleen samanlaista. ”Soitin Elisan myyntiin, ja ilmoitin haluavani myös vastaavan nopeuden korotuksen samalla hinnalla. Puhelimessa ollut mieshenkilö ilmoitti, että tämä on tarjous, jota tarjotaan vain rajalliselle joukolle. Kun kyselin perusteita, miksi jollekin tarjotaan ja jollekin ei, ei hän osannut perustella asiaa sen kummemmin.” Toinen puhelu Elisan myymälään tuotti kuitenkin toivotun tuloksen, ja Kari sai  sopimuksen. Mutta: ”En tiedä ollaanko Elisalla kuinka tietoisia asiasta tai välitetäänkö edes siitä, mutta olen melko varma, että he menettävät useita asiakkaita vain sen takia, että myynnin numeroon joutuu jonottamaan ärsyttävän kauan. Minun tapauksessani jonotin noin vartin.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tuo vartin jonotus on aivan normaalia, kun kyseessä on teleoperaattorin palvelunumero. Soneran tapauksessa varttikin on lyhyt aika odottaa. Jostain syystä tuolla toimialalla palvelu loppuu saman tien, kun liittymäsopimus on saatu kaupaksi. Onneksi vielä on pieniä paikallisiakin toimijoita kuten Vakka-Suomen Puhelin, jolta ainakin itse olen saanut erinomaisen hyvää palvelua.