Kulutusjuhla

Jatkojohtojen ongelma

Vesikeksi ihmettelee jatkojohtojen tuotekehittelyä: ”Miksi niitten reikien pitää olla siinä väärin päin? Nykyisin on niin hemmetin paljon kaiken maailman laturinjohtoja, jotka vaativat jonossa vähintään kahden johdon paikan. Miksei ne reiät voi olla rivissä?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Onhan noita jatkojohtoja tehty kaikkiin mahdollisiin suuntiin olevilla rei’illä. Vinosti oleviakin on. Mutta löytäminen on tietty hankalaa, kun kaupassa on vain yhden valmistajan johtoja. (taisi tulla kuvausprojekti tästä)

  2. Kyllä niitä poikittaisiakin malleja on. Itselläni esimerkiksi pöydäpohjassa K-raudasta kotiinkannettu sellainen jakamassa virtaa työpöydän laitteille.

    Mutta syy miksi noihin pitkittäismalleihin törmää useimmiten on se että tuonmallinen pistokelayout on kaikista halvin valmistaa. Ruiskupuristettuun muoviseen pohjaan tarvitsee asettaa vain valmiiseen hahloihin rinnakkain 2 pituussuuntaista metallista kerralla valmiiksi jonoleikattua johdinelementtiä ja niiden päälle täytyy vain painaa muotosulkeinen ruiskupuristekansi ja kokonaisuus on valmis ja voidaan myydä markettitarjouksessa halvalla hinnanperässä juokseville asiakkaille..

  3. Mielenkiintoinen käyttäjäkokemus teleyhtiöiden maailmasta: Elisan webbipalvelussa tehty osoitteenmuutos ei vaikuta yhtään mihinkään. Osoite ei vain vaihdu, olen nyt yrittänyt kahdesti.