Kulutusjuhla

Hyviä tuotteita kesäjaloille

Schollin rasva karheille, kuiville ja halkeileville kantapäille teki sen, mitä lupasi (pakkaus on kyllä Suomessa erinäköinen kuin linkin kuvassa). Viikossa korppukantapääni olivat huomattavasti silkoisemmat, joten kehtaa taas tepsutella sandaaleissa. Hintaa tuubilla oli S-marketissa 7,90 euroa.

Toinen kiva kesäjalkatuote on Tacco Summer -pohjallinen. Pohjallinen on tosin varsin paksu, joten jos kenkä mahtuu juuri sopivasti jalkaan ilman pohjallista, niin tuon kanssa ei välttämättä enää mahdukaan. Mutta paljaita, hikoilevia jalkoja vasten frotee tuntuu kivalta. Hintaa taisi olla nelisen euroa.

2 Comments

  1. Kuivaan ihoon, mukaanluk. kantapäät tepsii myös Sokokselta löytyvä http://teamsugar.com/user/bellasugar/beautymarks/239504 Mediterranean Olive Sage Almond -voide, pieni pyöreä purkki n 10 e. Käy moneen, alkaen huulirasvaksi tai kuiviin kohtiin iholle. Ja siis, pamauttaa myös kantapät kuntoon.

  2. Minäkin kokeilin tuota Schollin rasvaa ja se kyllä näyttää toimivan. Se Suomen pakkaus on kyllä aika kaamean näköinen.