Kulutusjuhla

12 Comments

 1. Viime lihamiitissä oli kokonaan Wotkinsin tuotteista koostuva menu.
  Tarkoitus olisi että seuraava grillimiitti olisi elokuussa, sikäli kun…

 2. Varsinkin peuramakkara on osoittautunut hyväksi. Kasvissyöjät taas tykkäävät yrttigrilleristä, kunhan muistaa poistaa muovikuoren ennen grillaamista.

 3. Muutama noista kuuluu meikäläisenkin kesäbrändeihin. Sandelsin ja Vinhan seurassa meni edellisviikonloppuna useampikin tovi.

  Wotkinsin makkaroita ei valitettavasti saa täältä päin Suomea. Niiden tilalla nautiskellaan Kivikylän Kotipalvaamon Huiluntuhtia ja Palvarin Ryynimakkaraa.

  Jos taas reissu suuntautuu Savonmaalle, niin kuopiolaisen Lihaniekan tuotteita on pakko käydä ostamassa. Nykyään kuulemma parhaiten saatavissa Pitkälahden ABC-asemalta.

 4. Kuopiossa käydessä suosittelen taas Carlsonin kahvilan kakkuvalikoimia. Palaset maksoivat vaan 2-3e, mikä on noin 3x halvempi kuin Helsingissä. Ja maku? Täydellistä.

 5. Olin varmaan planeetan viimeinen ihminen joka huomasi Ikean ilmaiset kesäbussit. Hyvä idea, Iksu! Jää enemmän rahaa tärvättäväksi tavaroihin kun ei tarvi bussista maksaa 🙂 Aikataulut siis löytyy naksauttamalla Ikean www:n etusivulta.

 6. Itse nautin busseista Joulun alla. Ikea kyllä sai rahansa myös kyydistä, sen verran tuli ostettua.

 7. Mä tykkään kasvissyöjistä.
  Mm. viime torstaina söin kaverin kanssa kolmea erilaista kasvissyöjää ja yhtä seka syöjää.

  Mikä siinä muutoin on, että kasvissyöjät selittävät että tofupihvillä voi korvata täysin lihan, mutta aina jos yrittää tarjota niille sitten lihaa tofuna, tulee narinaa.

  ps. tofu aiheuttaa syöpää.

 8. Myös alkoholi, tupakka ja muut nautintoaineet aiheuttavat syöpää. Karsinogeenejä ei pääse pakoon.

 9. Toinen Oslon Ikea-myymälöistä tarjoaa ilmaiset kyydit ympäri vuoden.

 10. Just sieltä. Nyt äkkiä odottamaan bussia mille tahansa Helsingin pysäkeistä.

  Mietin vaan, että kun norjalaisetkin ovat saaneet aikaiseksi tuollaisen palvelun niin ei sen pitäisi olla kauhean paljon vaadittu täälläkään.

 11. a) Kuopiossa käydessä suosittelen, ettei käy
  b) jos kuitenkin käy Kuopiossa, suosittelen omia eväitä.

  Nim. ”Ei koskaan enää”