Kulutusjuhla

Hyttyskierukoiden hankala käyttö

Haakanan Karin lomaa häiritsevät huonot hyttyskarkotteet: ”Ensinnäkin olen valmis maksamaan vähintään tuplahinnan sellaisista hyttyskierukoista, jotka myydään yksittäin. Siis niin, että ostajalle ei tarjota kesäistä älypähkinää toisiinsa tarttuneiden kierukoiden muodossa. Kierukoiden irrottelu toisistaan kesäpöhnässä ja miljoonien itikoiden inistessä ympärillä päättyy joka kerta samalla tavalla: toinen tai molemmat kierukat murtuvat.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Hitto olit nopeampi. Me olemme siirtyneet hyttysiä karkoittavien kynttilöiden käyttöön. Toimivat yhtä hyvin, eivät murru ja tuoksuvat paremmalta.

  2. Bongasin Taito-shopista hyttyssavuille tarkoitetun saviastian. Sinne voi heittää huoletta käryämään myös ne murtuneet kierukan pätkätkin, ja astia on lisäksi nätti. Hinta muistaakseni noin 10 euroa.

    (Rasian kuvalöytyy Taitoshopin kesäkuvaston kannessa alhaalla oikealla: http://www.taitoshop.fi/img/07-kesa.pdf)