Kulutusjuhla

Verkkokauppa.comin koroton osamaksu

Verkkokauppa.com lanseerasi eilen korottoman osamaksun. Ensimmäinen erä maksetaan luottokortilla, jolla varmistetaan samalla asiakkaan luottokelpoisuus. Todellinen vuosikorko on näin ollen nolla. Positiivista asiassa on se, että enää ei ei tarvitse ottaa kauppojen omia muovikortteja, vaan koko osamaksutapahtuma hoidetaan sähköisesti. (Oopa)

2 Comments

  1. Mihinkäs kategoriaan tuo 10e/kk tuleva laskutuslisä sitten laitetaan? 🙂 Korotonta tuo ehkä on paperilla, mutta enemmän sitä kuitenkin joutuu maksamaan jos ei rahoja ole heti mukaan antaa.

    Ehkä kyseessä on vain terminologiaepäselvyys, mutta minulle kuukauden koroton maksuaika, josta joutuisi maksamaan 10e ylimääräistä ei kuulosta täysin korottomalta, vaikka ylimääräisen maksettavan määrä ei tuotteen hintaan olekaan suhteutettu. (Vaikka kalliimmilla ostoksilla tuppaakin olemaan pidemmät maksuajat ja täten suuremmat kor… kumulatiiviset laskutuslisät.)

  2. Kuten Verkkokauppa itsekin kertoo sivuillaan tuo on tuotekohtaista. Eli joillekin vailtuille tuotteille osamaksu tosiaan on täysin lisämaksuton, eli koroton ja joillekin muille tulee tuo 10e/kk, joka ei enää ole koroton.