Kulutusjuhla

Riitaa remonteista

Remontit aiheuttavat yhä enemmän kuluttajavalituksia, uutisoi Hesari. ”Useimmiten valitukset koskevat tehtyjen töiden laatua, sanoo kuluttajariitalautakunnan varapuheenjohtaja Tarja Raiskinen. Toinen yleinen valituksen aihe ovat laskutukseen liittyvät epäselvyydet, jotka Raiskisen mukaan usein tarkoittavat epäselvyyttä siitä, mitä remontin tekijä ja teettäjä ovat sopineet. – – – Rakennustöitä ja remontteja viivästyttää alan korkeasuhdanne. Ajoittain on pulaa sekä materiaaleista että työntekijöistä. Ongelma on ajankohtainen varsikin kesällä. Kova kysyntä myös vähentää kuluttajien mahdollisuuksia valita rakennustöille haluamansa tekijä.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Minen edes uskaltaisi ruveta mihinkään Keltaisilta sivuilta poimittujen kanssa. Kyllä pitää olla jonkun tutun testaama porukka tai setä. Saa maksaa enemmänkin, jos jälkeä ei tarvi paikkailla eikä kirota.

    Eniten harmittaa ettei kaikkea pysty tekemään itse. Tai jos vaikka pystyisikin, niin vähänkö pelottais tehdä jotain kylppärin vesieristystä ekaa kertaa elämässä, kun koko taloyhtiö kyttäis selän takana…