Kulutusjuhla

Kun ostaa suunniteltua enemmän

Yksi Junea ärsyttävistä asioista liittyy ostosten tekoon: ”se, kun en huomaa kaupassa ottaa koria, koska tarkoitus on on ostaa vain 3 tuotetta, lopulta päädyn haalimaan sylin täyteen safkaa ja siideriä ja tiputtelen tavaroita minne sattuu”. (Mari Koo)

3 Comments

  1. Haa, minä otan aina kärryn, myös kävely- ja kompastelutueksi. Se muuten yllättäen VÄHENTÄÄ mieliteko-ostoksia. Kun näkee kokoelmansa viruvan nenän edessä, alkaa laskea yhteishintaa, -vaikutusta ja muutenkin miettiä tarkemmin, mitä tästä kaikesta saa aikaiseksi *virn*!

  2. Polgara: Sinkkutaloudessa elävänä ostoskärryjen ottaminen tuntuu tosi oudolta. Lisäksi kaupassa on mielestäni helpompi liikkua pelkän korin kanssa, ja se on kuulemma tehokkaampaa liikuntaakin 😀
    Suomessa ei ole näkynyt juurikaan sellaisia ostoskoreja, joissa on pyörät alla, eli ne saa halutessaan myös perässävedettäviksi. Ne kelpaisivat minulle, niin ei sitä koria tarvitsisi kädessään roikottaa.

  3. Sinkku minäkin, nykyään, vain kissa hoidettavana. Silti otan ihan aina kärryt! Kaupat, joissa käyn, ovat kyllä suht. isoja… ja tarvitsen tukea ;D Siinä kulkee samalla myös kirja- yms. kassit, joita on hankala hallita, jos retuutta täpötäyttä koria, josta tavarat putoilevat… Eri asia, jos ostan pari siideriä tms. Että tiedän ostavani vain yhden asian esim.