Kulutusjuhla

Sunnuntaikiinniolo

Jaha, taas vääntyy lähikaupan ovenkahvat sinkeiksi kun kuuluisa pakollinen trad. sunnuntakiinniolo nasahti päälle. Oikeasti hei, poliitikot ja ay-väki, onko pakko vielä kovinkin pitkään? Meillä täällä kuluttajapäässä oltaisiin jo aika valmiita siihen, että kauppaan pääsee silloin kun muu pakollinen ajantäyte antaa myöten! (zepander)

6 Comments

  1. Niinpä. Uskon myös, että sunnuntaisin esimerkiksi monet opiskelijat olisivat enemmän kuin mielellään kaupan kassalla töissä.

  2. Samaa mieltä, vasta-argumentit tuntuvat jo kovin hatarilta.

  3. En myöskään voi ymmärtää, miksei kaupat voisi olla sunnuntaisin auki. Se tuntuu olevan ainoa aika, kun kaupoissa ehtisi käymään kiireettä. No, onneksi edes pienemmät saavat olla auki, niin ei tarvitse maanantaina juoda teetä maidotta, kun on viikonlopun ollut muualla.

  4. No eihän se nyt käy, kaikkien suomalaistenhan pitää olla sunnuntaina kirkossa eikä kassalla.

  5. Jaa, tuosta kommentistani putosi postatessa tärkein osuus pois: