Eero kampanjoi kännykkäliittymiä puhelimitse myyvien kautta: ”On suorastaan synti ja häpeä, ettei maan suurin matkapuhelinoperaattori tarjoa kuluttajille kuukausihinnoiteltuja datapaketteja – yrityksille kyllä. Mutta sehän ei kuluttajaa lämmitä (eri asia lämmittääkö sonera muutenkaan). Olen joka tapauksessa aloittanut kovin ruohonjuuritasolla kampanjoinin asian korjaamisen puolesta. Tällä hetkellä harva se päivä saapuu soitto, jossa tiedustellaan halukkuutta vaihtaa puhelinliittymää tai jatkaa sitä määräaikaisena.

Ja vastaus on aina: ei dataa, ei nappaa – oma liittymä menee siksi vaihtoon, eikä kiinnosta vaihtaa yhtä huonoon. Tai niissä harvoissa (yhdessä), jossa dataa on tarjottu: way kiinnostunut. Luotan siihen, että kun kenttä saa tarpeeksi signaaleja, ne siirtyvät myös ylöspäin. Tai sitten pulju ei vain toimi.” (Mari Koo)