Kulutusjuhla

Ostolakkoon

Ostolakot ovat nyt päässeet julkisuuteen (mm. viimeisimmässä Image-lehdessä oli isompi artikkeli), ja nyt Kristiina kertoo aloittavansa oman lakon ja haastaa muita mukaan: ”Miltä elämä tuntuisi lakon aikana? Suunnitelma: Lakon lisäksi kirjaan ajatuksiani ja lakon vaiheita tässä blogissa. Lisäksi HAASTAN kaikki mukaan lakkoiluun ja ajatuksiaan kirjaamaan! Ostolakkoni ulkopuolella on ruoka, juomat, palvelut, lääkkeet, kemikaalit ja lasten tarvitsemat vaatteet, lahjat jne. En aio ostaa vaatteita, kenkiä, huonekaluja, astioita, tekstiilejä, koruja jne jne. Minkälainen sinun lakkosi olisi?” (Mari Koo; kiitos linkistä Jussille!)

4 Comments

  1. Ai, no jos toi on lakko, niin mähän olen ostolakossa lähes jatkuvasti 😀

  2. Tulen tänne tunnustamaan että olen viime aikoina ostanut aivan vailla holttia vaatteita, kenkiä ja koruja.

    Mut kyl saa vähän huikennella, jos on muuten kurjaa!

  3. Zepander: sun pitää keksiä itselles lisää haastetta! Siitä yli mistä aita on korkein. Itse aloin lakkoon testatakseni itseäni – en ole oppinut itsestäni vielä mitään.. Mut en luovuta siltikään. Vuosi on pitkä aika ja takana vasta puoli viikkoa ;).

  4. Komppaan Zepaa – näytän myös olevan lakossa… ja on myös kurjaa! Mitäkähän ostoksia rajoittaisi: WC-paprun? Joo, hyvä idea, en osta enää sitä! Muut ovat välttämättömiä eli ruokaa. Kahvia. Sitä en rajoita, ainoa nautintoaine. Melkein ainakin. En myöskään lopeta tupakointia, en taatusti, siksi kun on muutenkin niin kurjaa. Mutta jos ei taas ostaisi yhtään kirjaa puoleen vuoteen? Sopiiko? =D