Kulutusjuhla

Kauppalista meille molemmille

Knotler on tietokoneen ja kännykän avulla toimiva kauppalistasovellus: sinä kirjoitat töissä kauppalistan verkkoon, asuinkumppani tai muu kaveri täydentää sitä omalta työpaikaltaan tai kotoa ja sitten lista siirretään kännykkään, josta nyt siis löytyvät molempien ostotoiveet. Siitä, miten homma käytännössä toimii ja vältytäänkö näin parisuhdetta koettelevilta väärinkäsityksiltä (”mä halusin banaanijogurttia, en mustikkaa!”), ei ole mitään tietoa. Mutta jos joku testaa, niin saa kertoa kokemukset. (Mari Koo, linkkivinkistä kiitos Suvikolle)

1 Comment

  1. Kätevän oloinen idea. Meillä kauppalista tehdään aina ruokaryhmittäin, joskin Haahelolle kirjoitan kauppalistan siinä järjestyksessä kuin ne kaupassa vastaan tulevat (kysyn siis kaupan etukäteen,tai kerron mihin kauppaa lista on kirjoitettu).