Kulutusjuhla

Kaksi sanaa suomeksi: EI MAINOKSIA

Minusta on perkeleen kummaa, että en saa olla kotonani rauhassa niiltä joiden en halua sinne tunkeutuvan. Ovellani on lappu EI MAINOKSIA. Joka ikinen lauantai postiluukku rapsahtaa ja sisään leijailee paskapizzerian paskamainos. Olen huutanut lukuisia kertoja roskaa jakavan idiootin perään, että ovella lappu ”ei mainoksia” tarkoittaa täysin yksiselitteisesti, että oven takana asuva ihminen EI halua mainoksia. Idiootti vastaa jostain alemmista kerroksista ”joojoo”. Olen kerran jopa soittanut lukutaidottomien lätynpaistajien pesään, tarkistanut vastaajan ymmärryksen suomenkielisen viestinnän suhteen ja pyytänyt häntä kertomaan rapuissa ravaavalle pellelle sanojen ”ei” ja ”mainoksia” yhteisen sisällön. Mikään ei auta.

Älkää asioiko Castreninkadulla sijaitsevassa pizzeriassa. Ne eivät tajua mitä niille sanoo eivätkä kunnioita toisten toiveita. Tämä on jo nähty moneen kertaan. Saatat hyvinkin saada kalliolaista rottaa kun tilaat simpukoita. Logiikka on täysin sama.

EDIT! Jaha, tämä olikin jo wanha juttu… aloin etsiä sfnetin puolelta, missä olikaan threadi, jossa lueteltaisiin pizzaenricojen kielillä ”ei mainoksia”. Kyseisestä paskapizzeriasta on näköjään puhuttu jo vuonna 2004

12 Comments

 1. Onko siis kyse Vivistä? Muistelen itsekin saaneeni heiltä lappusia ei mainoksia -pyynnöstä huolimatta.

  Pahinta on se, että Kalliossa spämmerimäinen markkinointistrategia saattaa tässä tapauksssa olla varsin toimiva: Monet tällä alueella kokevat viikonloppuisin (jollei muulloinkin) senlaatuisia myrkytysoireita, mahdollisesti vielä jossain muualla kuin omassa kämpässä, että pizzalistalle löytyy käyttöä. Kun kovin monissa ovissa samaan aikaan kielletään mainosten jakelu, niin tilanne suosii röyhkeää luukuttajaa.

 2. Jep, en halunnut liata näppistäni mainitsemalla heidän nimensä.

 3. Joo ihan legendaarisia asian suhteen. Plus että pitsat ovat /C:sta. Kerran piti huutaa karvakäden kanssa siitä että samalla viikolla postiluukusta tulleen esitteen tarjouskuponki ei kelvannut pitseriassa. Eli jakavat vielä vanhoja esitteitä. Sen jälkeen ovat olleet boikotissa.

 4. Kyllä ne muutkin pizzeriat harrastavat samaa. Eräs Pohjois-Haagalainen paikka tunkee kokoajan mainostaan postiluukustani. Samoin tekee eräs nimimerkki Nuori Isäntä joka kiertelee kaupittelemassa perunoitaan.

  Mikäköhän logiikka tuossa piilee? Takuulla tajuavat, että mainosten jakaminen ärsyttää tolkuttomasti niitä, jotka varta vasten ovat ilmoittaneet etteivät niitä halua.

 5. Joo, liity kerhoon! Kyseinen pizzeria tunkee lappusiaan minunkin postiluukustani. Minulla on kyllä ollut jo pidempään sellainen periaate, että kaikki ei-toivottuja mainosläpysköitä jakelevat puljut laitan boikottiin. Tuhlatkoon Vivi mainosbudjettiaan, lisää asiakkaita ei ole tulossa ainakaan tältä suunnalta.

 6. Lutfen pizza yada herhangi bir reklam atmayiniz. Tesekkurler.
  Please do not put any advertisement including pizza. Thanks.

  Okei, se on ihan turhan kohteliaasti sanottu ihmiselle, joka tunkee paskaa postiluukusta vuosikausia, mutta tästä lähetään. Viestintää yritetään nyt siis turkiksi. Jos sekään ei toimi, on varmaan marssittava Viviin kysymään, mikä kieli toimii.

 7. Mä just ymmärrän teitä. On tosi vaikeeta elää ku ihan tauotta, koko ajan, vuosikausia tungetaan valtavia määriä paskaa postiluukusta vaikka ei oo yhtään toivonu. Kyllä siinä kalliolainen sialu kärsii. Ihan haittaa kaikkee kuluttamiseen keskittymistä ja muuta. Ja pizzaki on pahaa. Tämmösen takia just on ihan oikein vouhottaa niistä helvetin karvakäsistä, lukutaidottomista lätynpaistajista, roskaa jakavista idiooteista, rapussa ravaavista pelleistä ja paskapizzerioissa työskentelevistä pizzaenricoista. Ihmisiä ne ei mitenkään voi olla, kert ne ei puhu ihmisten kieltä eli SUOMEE. Ja on ihan tosi tosi ok länkyttää tän kokosesta ongelmasta ja samalla kuitenki paljastaa käyvänsä pizzeriassa huutamassa just sellasen postiluukusta tulleen tarjouskupongin kanssa.

  Vaikutatte todella upealta porukalta. Ehkä en silti enää halua liata ruutuani tämmösiä paskajuttuja lukemalla.

 8. Tuu ja ammu meidät. Me ollaan riistäjäperkeleitä ja rasisteja.

 9. Kylläpä ihmisillä on ongelmia elämässään kun eivät muuta valittamista keksi. 😀

 10. On vanha keskustelu juu, mutta kun nämä Vivin kusipäät tekevät tätä edelleen. Millekäs viralliselle taholle tästä voisi valittaa? Kuluttaja-asiamiehelle?

  Kun se nyt vaan perkele on niin että ei mainoksia tarkoittaa EI MAINOKSIA!!!

 11. Niille TOIMII tuo turkinkielinen teksti! (skrollaa ylemmäs) Yhtään pizzamainosta ei oo tullut sen jälkeen kun tuon laitoin oveen. Isolla.

 12. Kiitos vinkistä. Edellinen Vivin mies jo ymmärsikin ettei meille tarvitse mainoksia jakaa, kun parit kerrat menin ja ryttäsin läpyskän takaisin äijän käteen HYVIN kovaäänisen kommentoinnin säestyksellä. Mutta nyt niillä on perskules vaihtunut mies siellä, eli sama shouvi edessä taas…

  Mutta ei se mitään, teenpä tuommoisen kyltin niin katsotaan mitä tapahtuu.