Kulutusjuhla

Rommileivoskeksit ja riisisuklaa hakusessa

Homssu kaipailee lempituotteita: ”Sitten vielä pari kadonnutta asiaa: Pirkan rommileivos-keksit ja se keltaisees pakettiin kääritty riisisuklaa levy. Rakastan näitä kahta ruokaa ja ne ovat kadonneet, niitä ei löydä enää mistään. Mikään ei vedä vertoja sille keltaisessa paperissa olleelle ihanalle riisisuklaalle, jossa oli tarpeeksi suklaata, se oli ihanaa. Valmistajaa en muista.
Ja ne rommileivoskeksit, ne oli ihania.
Vihjeitä otetaan vastaan
!” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Keltaiseen pakkaukseen käärittyä riisisuklaata sai ainakin vielä helmikuussa Viking Linen laivoilta, levynä. Oisko tämä kyseessä? Jossain olen nähnyt samanlaista tuotetta myös pienimmissä pakkauksissa (osana karkkisettejä, lahjapakkauksia tms),siinä ainakin valmistajana taitaa olla Cloetta.