Kulutusjuhla

Kehuja kosmetiikalle

Noora kehuu Dr. Hauschkan kosmetiikkaa: ”Olen käyttänyt Hauschkan kasvoöljyä aikaisemminkin, kuuriluontoisesti, mutta kasvojen pesuvoidetta, kasvovettä ja ruusuvoidetta en ole aikaisemmin kokeillut. Nyt, kuukauden jälkeen voi jo ehkä jokseenkin objektiivisesti sanoa, että tuotteet ovat todella toimivia.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Hauskatohtorin plussa: sillä on vihreää ripsiväriä valikoimassa! Ei järin halpaa (22 e Ruohonjuuressa) mutta halvempaa kuin Diorin ja muiden isojen nimien vihreät. Halvoissa sarjoissahan vihreää ei nyt olekaan – jostain syystä kaikki tavaratalokosmetiikka matkii toinen toisiaan, eli nyt ei kukaan saa tehdä vihreetä, koska kukaan ei tee vihreetä…

    Myös H:n kasvoölyä pyörittelin kännyssä useampaan kertaan, koska olen huomannut että Lumenen tehotipat on massivo (sama idea siis). Tein sitten kumminkin niin että tilasin Melvita-kuivaöljyä Hyvinvoinnin tavaratalosta. Se sai jonkin lehden käyttäjätestissä huippupisteet, enkä ole löytänyt sitä kumminkaan mistään luotaistuotekaupasta. No, löysinpä nyt kuitenkin. 150 ml, n 25 e. Tuntuma on ainakin mahtava: kuin silkkiä levittäisi iholleen :-)))

  2. Zepa, tuo Melvita kuulostaa kyllä ylelliseltä, pakko varmaan tilata (ja kiitti myöstuosta Hyvinvoinnin tavaratalosta vinkkaamisesta!)