Kulutusjuhla

Rahaongelmat kuntoon televisiossa

Yle 1:ltä tulee syksyllä ohjelma ”Kukkaron Herra”, johon etsitään nyt sopivia henkilöitä:

”Onko sinulla rahahuolia? Talous kuralla? Laskut jäävät maksamatta ja keinot ovat vähissä… Etsimme ihmisiä mukaan uuteen tv-ohjelmaan, jossa asiantuntijoiden avulla autamme sinut uuteen alkuun. Ja opetamme talouden hallinnan taidot. Ohjelma alkaa lokakuussa 2008. Ota meihin yhteyttä 30.3. mennessä, kerromme mielellämme lisää. Pistetään taloutesi kuntoon! Metronome Film & Television, 040 358 0318, kukkaro@metronome.fi”

Saapa nähdä, millaisia tapauksia televisiossa ratkotaan. Ovathan ihmiset valmiita puimaan parisuhdekysymyksiään ja remontoimaan elintapojaan, mutta julkisesti sen kertominen, että oma talous on syystä tai toisesta erittäin huonolla tilalla, voi olla aika vaativaa.

2 Comments

  1. Olihan Ylellä jo muutama vuosi sitten vastaava ja kyllä siihen henkilöitä löytyi.

  2. Nyt haluan talouden kuntoon ja maksut ajan tasalle, ottakaa minuun yhteys,