Norppa kehuu Forumin Onlyssa saamaansa palvelua: ”Ehdin vilkaisemaan farkkuja noin minuutin kunnes näppärä myyjä syöksyi paikalle ja kysyi voiko auttaa. Sen jälkeen viidessä minuutissa olimme löytäneet 13 kokeiltavat farmarihousut.
Toiset kokeiltavista olivat jo sopivat, ja myyjä oli vielä ottamassa vastaan aika vauhdilla palautuneita ”ei sopivia” kun jatkoin kokoelmaa eteen päin. Samainen nuori nainen jaksoi vielä rynnätä hakemaan eri kokoja omasta ehdotuksestaan. Parasta oli kuitenkin kun yksien ihan sopivien kohdalla hän sanoi arvioiden että: ”Musta kyllä noi tummansiniset sopi sulle paremmin”. Olin itse samaa mieltä, ja arvostin ettei sieltä tullut lausetta; ”onhan noikin ihan kivat”.
Maksaessani, vielä kerrankin ihan järjellisen summan farkuista, kiitin että prosessi oli sujunut nopeasti ja kivuttomasti. Kerroin myyjälle myös että hänestä oli ollut suuri apu. Hän tuntui silminnähden ilahtuvan ja kiitti kiitoksista.
” (Mari Koo)