Kulutusjuhla

Eestin Herkut Pasilassa

Polgara ehti eilen maanantaina avattuun Eestin Herkkujen uuteen pisteeseen Pasilassa. Erityisesti ilahduttivat taas mehut ja marjasäilykehyllyt, samoin salamit ja makkarat ;D Niin rahkaa ja sen semmoista unohtamatta. Ja hirssiä, tattaria ja ohraa, melko edukkaasti peruspussukoissa eikä kikkaillen pakattuina. Ja Aleksanterit, joita aina pitää ostaa. Hyvä valikoima paikallisia kalatäyssäilykkeitä sekä kylmäsellaisia tiskissä. Myös muut leivänpäällistuotteet on sitten hyviä, ne löytyvät täyssäilykkeistä. Ja erilaiset kurkut ja borssit. Osa tavaroista on vielä tulematta eli tällä viikolla hyllyjä täytetään vielä päivittäin.” Itseäni taas huvittivat karkkihyllyllä vierekkäin istuskelevat Kama ja Pilveke, joita kumpaakin oli tietenkin pakko ostaa. (Zepander)

1 Comment

  1. Sen verran jäi tsekkaamatta tarjonta, että käyn huomenna täydentämässä varastojani! Vielä lisävinkiksi rahkapatukat (rahkaosasto), päällä ohuenohut suklaa, sisällä kuohkea rahka, maut vanilja ja metsämarja, nimellä Kohuke. Mmm. Ihana välipala kaffen kanssa ,D