Kulutusjuhla

Kauppa ei reagoi, vaikka syytä olisi

Kriisi huomautti kaupassa täysin pilalle menneistä Capo-patukoista aamupäivällä, mutta asialle ei oltu tehty mitään, kun Kriisi asteli kauppaan monta tuntia myöhemmin: ”Pilaantuneet namit edelleen hyllyssä, kukaan ei ole tehnyt asialle mitään. Koska olin lievästi jo harmissani, pidin kassalla mieluummin turpani jo kiinni, sillä olisin saattanut sanoa rumasti – kahdeksan tuntia on tällaisissa asioissa mielestäni kuitenkin kohtuullisen säällinen asia panna asia kondikseen – mutta näin jälkeenpäin ajatellen olisi varmaan pitänyt sanoa. Aamulla ne pilaantuneet Da Capot lienevät siellä edelleen.” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Onneksi olkoon koko poppoolle!

  2. Kiitos, kiitos ja syvä kumarrus koko porukan puolesta! Jatkakaa kommentointia, siitähän tämäkin blogi elää.