Kulutusjuhlaa on nyt siis uudistettu ja viilattu niin ulkoisesti kuin sisäisesti eli lisäilty vähän toimintoja ja pistetty päivitykset kohdilleen. Kiitos kuuluu edelleen Ilkalle! Vielä vähän tässä sumpilitaan, joten muutoksia voi tulla lisääkin (no, ei kai blogin kuulu koskaan jämähtää samaan vanhaan).

Pari näkyvämpää uudistusta kannattanee lukijoiden huomioida:

– Jos jätät kommentin, voit tilata mahdollisista muista samaan tekstiin tulevista kommeteista tiedon sähköpostiisi. Se onnistuu ruksaamalla kommentointikentän yläpuolelta kohta: ”Lähetä minulle jatkokommentit sähköpostitse”.

– Kulutusjuhlalle on luotu linkkejä kokoavaan Delicious-palveluun oma tunnus. Kyseiseen paikkaan tallennetut nettisivustojen otsikot ja tekstien tagit näkyvät nyt sivupalkissa omana osanaan otsikon ”Muualta poimittua”-alla.

Jos käytät Deliä, niin jaa toki kuluttamiseen liittyviä löytöjäsi tätä kautta (onnistuu pistämällä ”for:kulutusjuhla” siihen Tags-kohtaan).

Tallennan itse Deliciousiin uutisia ja muita kuluttamiseen liittyviä havaintoja varsin aktiivisesti, ja kaikesta ei ehdi eikä ole edes järkevää blogata. Mutta tuolta linkkilistauksesta sitten löytyy sekalaista kuluttaja-asiaa oletettavasti kohtuullisen aktiivisesti, eli vaikka blogi ei olisi päivittynyt, niin linkkilistaa voi vilkaista.

– Ja se Shout box on edelleen käytössä kaikenlaiseen huuteluun. Sinnekin voi heitellä esim. linkkejä kiinnostaviin blogiteksteihin tai muuten kommentoida kuluttamista tai blogia. Tai vaikka lähetellä terveisiä, ei sen laatikon nyt niin vakava tarvitse olla!