Kulutusjuhla

Syötteissä häikkää

Hlehto kommentoi, että RSS-lukijoissa oli häikkää Kulutusjuhlan uudistuksen myötä, ja Ilkka tutki asiaa: ”Minullakin Google Readerissa näkyy uusimpana 22. päivän postaus, mutta on siellä nämä uudetkin, ovat vaan jostain mystisestä syystä väärillä, vanhemmilla päivämäärillä. Syötteen vanha osoite http://kulutusjuhla.com/?feed=rss2 ohjautuu kuitenkin edelleen oikeaan paikkaan ja sieltä löytyvät postaukset on varustettu oikeilla päivämäärillä. Menee yli ymmärryksen.” Eli siis RSS-lukijoita käyttävät, valitettavasti ehkä joudutte tsekkaamaan tilanteen. Pahoittelemme! (Mari Koo)

4 Comments

  1. Ai, mä unohdin sanoa. Mulla oli kans pientä jumitusta heti uudistuksen jälkeen, mutta viskasin vanhan syötteen jontkaan ja tilasin uuden. Hyvin on pelannut sittemmin.

  2. OK, ongelma taisi löytyä. WordPress generoi sellaisia tunnisteita syötteeseen, että Google Reader (ja ehkä jokin muukin lukija) tulkitsi ne päivityksiksi vanhoihin postauksiin. Nyt homma pitäisi olla korjattu ja vanhojen syötteidenkin alkaa käyttäytyä pikkuhiljaa kunnolla lukijoissa.

  3. Tsekkasin asian ja totesin, että tuo jutussa mainostettu linkki näyttää olevan http://kulutusjuhla.com/?feed=rss2 mutta se viittaa todellisuudessa osoitteeseen http://kulutusjuhla.com/2008/06/?feed=rss2. Se tietenkään ei toimi, vaan näyttää 22.5. jutun uusimpana.

    Toimiva syöte näyttäisi olevan ainakin yksinkertainen http://kulutusjuhla.com/feed.

  4. Heh, tuo osoite näköjään sotkeentui Marin lainatessa alkuperäistä kommenttiani tähän. Ongelma oli tosiaan siinä missä kuvittelinkin, eli syötemerkintöjen päällekkäisissä tunnisteissa. Sekä http://kulutusjuhla.com/?feed=rss2 että http://kulutusjuhla.com/feed vievät samaan paikkaan, jälkimmäinen lienee hieman suositeltavampi. Nyt Google Readerkin on näköjään löytänyt 22.5. uudemmat merkinnät.