Näkymätön tyttö reklamoi ja se kannatti: Ostin joku aika sitten bambuisia sukkia jostain tarjouksesta, ne olivat todella mukavan tuntuiset mutta niihin ilmestyi reikä toisella käyttökerralla. Eikä edes mihinkään sellaiseen paikkaan johon voisi kuvitella sellaisen ilmestyvän vaan sukan sivuun. Olisin saattanut ajatella vain että olipa huono tuuri ja jättää asian sikseen ellei isälleni olisi käynyt aivan samoin (varsinkin kun en onnistunut löytämään valmistajan yhteystietoja netistä enkä edes tarkkaan muistanut mikä heidän nimensä oli). Hän valitti firmaan ja sai osoitteen jonne sukat piti lähettää ja antoi sen minullekin. Postitin sukat joskus viime viikolla ja tällä viikolla postissa tuli kolme paria vastaavia sukkia ja selitys että tuote-etiketin trenssauskoneessa oli ollut varmaan huono neula joka oli katkaissut neuleen langan. Aika hyvä että sain aikaiseksi valittaa.” (Mari Koo)