Kulutusjuhla

Krapula tuskin poistuu kalliiden kapseleiden voimin

Facebookissa sattui silmiini mainos, jonka otsikko oli ”Ryyppää ilman krapulaa”. Mainos johdatti nettisivulle, jossa kaupattiin krapulan oireita vähentäviä pillereitä: 0,20 euroa + lähetyskulut 4,90. Tilausehdoissa hommaa tarkennettiin:

”Mikäli et jatkossa halua halua hyödyntää automaattista toimituspalvelua tulee sinun ilmoittaa asiasta 18 päivän kuluessa siitä, kun olen vastaanottanut koetilauksesi. Tämän jälkeen saat 4 viikon kuluttua ensimmäisen automaattisen Kaktus-kapseli toimituksesi. Se sisältää 45 kapselia joiden hinta on vain 26,90 EUR (arvo 37,80 EUR). Normaalit posti- ja toimituskulumme 5,95 EUR lisätään hintaan.

Tämän jälkeen saat joka 6. viikko uuden Kaktus kapseli toimituksen samaan edulliseen hintaan.”

Eli siis kuukaudessa saisi pulittaa ihan kiitettävän summan moisista kapseleista. Ja mistäs ihmeaineesta tässä on kyse?

”3 pientä kapselia jotka sisältävät meksikolaisen nopal-kaktuksen (Opuntia ficus indica. wikipedia) uutetta riittää ehkäisemään epämiellyttävän krapulan. New Orleansissa sijaitsevan Tulane Health Sciences Center:in suorittama tuplasokkotesti osoitti selvästi, että nopal vähentää oksettavaa oloa, janoisuutta ja huonoa ruokahalua jotka ovat krapulan pahimpia oireita.”

Just. No, tunnetusti hölmö ei ole se, joka pyytää.

Mutta jos joku nyt jostain syystä testailee kapseleita, niin mielelläni kuulen raportin!

1 Comment

  1. Aargh. Miten tyhminä tahansa ihmisiä pitääkin, joku prosentti kuitenkin aina alittaa riman (ja mm. ostaa silmät pyörien nopalia, jihaa).