Kulutusjuhla

Kulutusjuhlan ulkoasu sekaisin

Näköjään tähän blogiin on joku hakkeroinut tai muuten vain sörkkinyt, ja ulkoasu on ihan mitä sattuu. Mutta muuten näköjään päivitykset onnistuvat jne, joten vakavilta vaurioilta on kenties säästyttä. Kunhan osaavammat ehtivät, niin entinen pohja saataneen takaisin.

Päivitys klo 10.50: Muuta ei ilmeisesti oltu tehty kuin vaihdettu blogin ulkoasun teema, ja nyt se on palautettu ennalleen. Ylläpito eli Ilkka tutkii tilanteen tarkemmin illalla, tukkii reiät jne. jonka jälkeen sitten vaihdellaan salasanoja.

6 Comments

  1. Kannattanee samalla päivittää WordPress uusimpaan… ja generoida kunnon salasana esim. noppawarella: http://www.cis.hut.fi/kaip/noppaware/

  2. Jos joku pääsee konehuoneen puolelle, kannattais ainakin heittää hewlettiin tuo otsikkopalkki, sillä hakkerin sielu tihkuu hunajaa niin kauan kuin se on näkyvillä.

    Antakaa salasana, niin mäkin voin kattoo, onko otsikkopalkki vaihdettavissa. Mun omat blogit on wp:ssä.

  3. Zepa, kävin ensiapuna vaihtamassa yläpalkin tekstin ja värin. Ilkka pääsee vaihtamaan illalla koko pohjan.

  4. Oliko teillä käytössänne helposti arvattavia salasanoja. Sellaisia sanoja jotka voisivat löytyä sellaisenaan sanakirjasta tai vastaaavasta. Entä onko WordPressin versio uusinta mallia? Monia bloginpitäjiä varmaan ihmetyttää vähän miten tuo hakkerointi on onnistunut.

  5. No sain sen teemankin palautettua. Ilkka epäili hakkeroinnin alkuperäksi täällä yhdessä vaiheessa ollutta shoutboxia. Tukkii reiät, kunhan ehtii (illalla), ja sitten salasanot vaihtoon kaikilta.

  6. ilmeisesti alkusyynä on ollut tuo shoutbox-pluginin koodi (wordspew, ollut pois näkyviltä jo jonkin aikaa). Tarkempaa raporttia, kunhan pääsen selvittelemään asiaa.