Kulutusjuhla

Käteensopiva silitysrauta

Heijari tajusi tarvitsevansa silitysraudan: ”Nykyään ei enää oikein voi ostaa mitään selaamatta ensin netistä alan foorumeja, julkaisuja, arvosteluja, testejä, ja asiantuntijoiden lausuntoja vähintään noin puolen vuoden ajan. Siksipä oli vapauttava kokemus marssia silitysrautahyllylle, ja valita tuliasemaisesti se painavin, tasapainoisin, ja parhaiten käteen istuva, minkä rahalla sai. Eikä Braun TexStyle Control SI 18895 ole vielä tähän päivään mennessä pettänyt luottamustani. Käytän itse ja suosittelen.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Holy smokes! Viekö silitysraudatkin noin julmetusti sähköä? 2400W ottoteho.. sehän voittaa jo keskivertoimurinkin. Taidanpa ostaa jatkossa vaan sellaisia vaatteita, joita ei tarvi lainkaan silittää. Eipä ole tuollaistakaan tullut ajatelleeksi kun kyse on kuitenkin sen verran pienestä laitteesta. Mutta kun vähänkin isompaa kangasta tai useampaa vaatetta silittää, saattaa rauta olla päällä tunnin ja tämähän alkaa jo vastaamaan pienen saunan lämmitystä sähkönsyönniltään. Tosin eihän nuo raudat aivan kokoajan ota virtaa, mutta aika usein se punainen valo kuitenkin päällä on.

  2. Matti, eipä ole tullut kiinnitettyä huomiota silitysraudan sähkönkulutukseen. Itse pyrin hankkimaan vaatteita, joita ei tarvitse silittää, koska olen laiska silittämään niitäkin vaatteita, jotka pitäisi silittää 🙂