Kulutusjuhla

Haussa siivooja Helsingistä pikavauhtia, palkkiokin luvassa

Jussi etsii kiireisesti vinkkejä siivouspalvelusta Helsingissä, sillä nykyinen sopimus joudutaan katkaisemaan: Rakas blogistanin asukas tai lomavieras, kerro vinkkisi ehdottoman luotettavasta siivoojasta tai siivousfirmasta Helsingin ytimessä. Erityisen suurella ilolla otan vastaan vinkkejä täällä päin toimivista siivousringeistä, arvostamme erittäin korkealle sitä että siivooja on aina sama henkilö. Epätoivoisena voisin jopa luvata sielunkump… ei kun siis maailman mahtavimman siivoojan löytämisestä pienen palkkion. 🙂” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Hei vaan Te kaikki jotka tarvitsette hyvää ja luotettavaa siivospalvelua.
    Siivoojat ovat aina samat ,eli pariskunta.He tekvät todella hyvää työtä,heiltä saa myös muuta kotiaapua ripeästi ja luotettavasti.

    Kokemusta on,suosittelen lämmöllä.

  2. Hei taas,
    Unohtui yhteystiedot,eli Outin Siivou ja Kotia-apu,toimii pääkaupunkiseudulla P.0414555691