Kulutusjuhla

Pakkaukset pienenevät vaivihkaa

Pakkauket pienenevät, mutta hinnat eivät, kirjoittaa Jams: ”Puhe on Elovenan tuotteesta Elovena Plus vehnäleseet. Saman temppu on huomattu muun muassa Suomi24:n käyttäjien parissa, nimimerkki Vika! antaa esimerkkejä Atrialta, Olvilta, Danonelta.. eli ei ole Elovena yksin. – – – Minulla ei yksineläjänä ole mitään pienempiä pakkauskokoja vastaan, päin vastoin, mutta kyllä korkeammat kilohinnat ovat hippasen suolaisia. Ja kaikessa hiljaisuudessa, jää valheellinen tunne ettei mikään ole muuttunut, jos ei ole valveutunut tuotteen painon tai tilavuuden tarkkailija.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Huomasin viime viikolla, että Hälsans Köketin soijanakkipaketissa on nykyään vaan 8 nakkia entisen 9 sijaan! Ei valitettavasti ole vanhaa pakettia enää tallella tarkistaakseni oliko vanhassakin pakkauksessa 300g vai enemmän. Oisko jollain?
    Uusi pakkaus näyttää tältä: http://www.halsanskok.se/produkt.php?page=52