Kulutusjuhla

Taste of Nature -tuotteiden pienet erot

Buji testari Fazerin uutuustuotteita: ”Ostin kaksi pientä pussia Fazerin ’Taste of Nature’- sarjasta, valkoisen Nordic ja sinisen Mediterranean -pussin. Itse tavara näytti molemmissa täysin identtiseltä. Mutta tarkemmalla tutkimuksella huomasin, että toisessa oli jugurttirusinoita ja suklaalla päällystettyjä pähkinöitä, toisessa taas jugurtilla päällystettyjä pähkinöitä ja suklaarusinoita. Kolmas naposteltava oli toisessa oranssi- ja toisessa punainen pieni marmeladin pala. Näin saadaan meidät kuluttajat ostamaan kaksi pussia yhden sijaan.” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Anteeksi vain, mutta ne eivät todellakaan ole mitään marmeladipaloja, vaan kuivattuja hedelmiä ja marjoja.
    Jos pussien sisältö näyttää sinusta identtiseltä, olet sokea. Nordic-pussissa on puffattua vehnää suklaalla päällystettynä, jogurttimustikoita ja jogurttikarhunvatukoita sekä kuivattua karpaloa. Mediterranean pussissa on jogurttipähkinöitä, aurinkokuivattua tomaattia, suklaarusinoita sekä ananaksen mangon ja cantaloupe-melonin paloja. Kehotan siis katsomaan elintarvikkeiden tuoteselosteet. Taste of Nature- sarjassa on paljon muita makuvaihtoehtoja.